Nieuws

2024

Januari 2024:
We wensen iedereen een gelukkig en gezond (zakelijk) Nieuwjaar.
Je ziet in bijna alle sectoren dat de lonen fors omhoog zijn gaan en helaas ook de kosten. De 2024 tarieven van PostNL voor het verzenden van pakketjes zijn wederom gestegen, dit jaar met €0.31.
Ook de prijzen van verzenddozen zijn gestegen.
We hebben daarom de verzendkosten van €6.25 naar €6.50 moeten verhogen. Verder zijn de prijzen van de USB-verpakkingen en andere doosjes / USB's met 3.5% verhoogd.


2023

December 2023:
Het jaar loopt weer ten einde. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig 2024!


Januari 2023:
We hebben in januari 2022 de verzendkosten voor Nederland verhoogt van €5.75 naar €5.95. De verzendkosten voor 2023 zijn wederom gestegen, dus we moeten helaas weer iets verhogen. Ook zijn de karton prijzen = de prijzen van de diverse verzend-dozen behoorlijk gestegen.

Het is eigenlijk een herhaling van de post van juli 2022.
Alles wordt duurder; de inkoop, onderhoudskosten apparatuur en onderdelen, verzendkosten leveranciers, dure dollar, schaars en steeds duurder berkentriplex, verwarmingskosten kantoor, enz. Volgens het CBS was de inflatie in november 2022 9,9%. De gemiddelde inflatie voor 2022 komt uit op ca. 11,5%.
De prijzen van de doosjes en USB sticks verhogen we met 5%, de prijzen van de triplex dozen (uit de serie LASER) verhogen we met 10%.

2022
November 2022:
Per 1/1/2023 gaat de heffing Thuiskopie omlaag, te weten van €0.61 naar €0.49 (incl. BTW)


Augustus 2022:
Bron: AD.
PostNL gaat de prijzen voor het bezorgen van pakketjes verhogen. De kosten daarvan rijzen zo snel de pan uit, dat de grootste pakketkoerier van ons land die last niet meer kan dragen. Betekent dit het einde van het tijdperk van ‘gratis’ bezorgen en terugsturen van onze webwinkelaankopen?
Peperdure diesel voor de bezorgbusjes, een kapitale elektriciteitsrekening om distributiecentra draaiende te houden, consumenten die vanwege de torenhoge inflatie minder besteden en dan ook nog de snel stijgende loonkosten om de personeelscrisis voor te blijven.
Ook bij PostNL lopen de kosten zo snel op, bleek bij de presentatie van de halfjaarcijfers, dat het bedrijf een ingrijpende prijsverhoging doorvoert voor pakketjes. ,,De kostenstijging is twee keer zo groot als normaal,” zegt financieel topman Pim Berendsen.Juli 2022:
De inkoopprijs van deze EVIA doos is met 55% gestegen in 2 maanden tijd.... Dus we hebben de prijs helaas weer moeten verhogen.

Prijsverhoging USB doosjes  :-(
Door de sterk gestegen prijzen voor grondstoffen (karton, papier, inkt, hout), onderhoudskosten apparatuur en de fors hogere verzend- en transportkosten hebben we de prijzen van de USB-dozen helaas moeten verhogen.
De inkoopprijzen van de diverse USB verpakkingen zijn aan het stijgen, ook zullen binnenkort waarschijnlijk een aantal doosjes uit het assortiment gaan omdat ze niet meer leverbaar zijn of omdat het te kostbaar is om ze te bestellen.Gisteren hoorden we dat dat 3 mm Russisch berkentriplex platen bijna niet meer leverbaar zijn. We hebben nog een stapel kunnen inkopen, wel tegen een (alweer) een fors hogere prijs. T.o.v. vorig jaar zijn de prijzen voor deze platen met ruim 60% gestegen. En het einde lijkt nog niet in zicht (mits je ze nog kan kopen..)
Januari 2022:
Onze verzendkosten voor PostNL zijn met ruim 5% gestegen, ook de prijs van de diverse verpakkingsmaterialen is fors gestegen. We hebben prijs voor de standaard PostNL verzending helaas moeten verhogen van €5.75 naar €5.95.

2021
Juni 2021:
De houtprijzen zijn ook met 40 - 60% gestegen, dus de prijs van de doosjes uit de LASER serie hebben we helaas ook moeten verhogen.
Mei 2021:
Door Corona en de grote vraag naar grondstoffen zijn de prijzen fors het stijgen. Ook de transportkosten zijn behoorlijk aan het stijgen. We ontkomen er niet aan om de prijzen van een aantal verpakkingen te verhogen.
Februari 2021:Door een tekort aan chips en veel minder vluchten vanuit China lopen de vrachtkosten en prijzen van de (geheugen)chips behoorlijk op. Dit heeft ook invloed op de prijzen van de USB sticks. We hebben nog wat voorraad liggen, hopelijk stijgen de prijzen niet te veel...

2020
November 2020:
De verzendkosten hebben we al jaren niet verhoogd, echter PostNL heeft de prijzen al diverse keren verhoogd. Het verschil is nu dusdanig dat we helaas de verzendkosten moeten verhogen(€5.50 --> €5.75)
Maart 2020:
Door de Corona epidemie dalen de beurskoersen en stijgen de kosten van diverse artikelen. De inkoopprijs van onze doosjes is momenteel ook fors aan het stijgen, we moeten helaas de prijzen verhogen.
 
Februari 2020:
We hebben een nieuw USB doosje, de CYPRUS. Dit doosje maken we zelf, dus we kunnen snel leveren.  Het probleem met de EVIA dozen is inmiddels ook verholpen, we hebben weer voldoende voorraad mooie dozen, zonder lijmresten.
Wij willen graag jullie mening over onze producten/website en eventueel andere zaken. Je kan dit doorgeven via het vragen/enqueteformulier.
 
Januari 2020:We zijn energieneutraal. Met onze 25 zonnepanelen wekken we voldoende elektriciteit op om in onze elektriciteitsbehoefte te voorzien.
2019 
November 2019:Vrijdag 29 november hebben we met een stand op Female Frames gestaan. Het was een leuke dag, helemaal leuk om eindelijk eens wat van onze vaste klanten te ontmoeten (na vaak jaren van mail en telefooncontact) Iedereen bedankt!De prijzen van de USB sticks gaan weer wat omlaag :-)
Verder zijn we bezig een probleempje te tackelen, soms wordt de geheugenchip van de USB warm en hierdoor wordt de lijm waarmee de chip in de houten body is gelijmd zacht. Dit kan voor  een loszittende USB zorgen. In samenwerking met de fabrikant hebben is er nu een lijm gevonden die hogere temperaturen kan verdragen. Dit moet het probleem verhelpen.
Verder zijn we even gestopt met de verkoop van de EVIA walnoten dozen (er veel lijmresten), dit tot teleurstelling van veel klanten.  De fabrikant maakt nu een nieuwe batch dozen, waar men minder lijm gebruikt.  Ook worden alle gemaakte dozen na fabricage nog eens extra nagekeken op lijmresten.
Hopelijk is het probleem hiermee verholpen :-)

12 juni 2019:
In januari zijn onze verzendkosten met ruim 10% in prijs gestegen. Dit hebben we destijds niet doorberekend. Nu is echter ook de dollarkoers niet echt gunstig, dus we moeten helaas de prijs van een aantal doosjes verhogen.

 

Maart 2019:
We hebben diverse leuke gelaserde dingen, zoals onderzetters en teksten toegevoegd.  We zijn nog bezig met doosjes voor USB sticks.

 

Januari 2019:
We hebben 2 nieuwe modellen doosjes in het assortiment, de HYDRA en de ANDROS. Verder gaan onze verzendkosten voor PostNL dit jaar met ruim 10% omhoog, we moeten eens kijken hoe we dit gaan verrekenen :-(

2018

November 2018:
We moeten de prijzen van een aantal doosjes helaas verhogen, de dollar is flink duurder als eerder dit jaar en de verzendkosten (van leverancier naar ons) zijn ook fiks gestegen. We moeten dit doorberekenen.

Oktober 2018:
Lange tijd van stilte.... We hebben een CO2 laser gekocht waarmee we houten USB doosjes, houten sticks en nog veel meer mee kunnen lasergraveren.

2017

10 April 2017
De Roland LEF12 printer is binnen. Nu nog een cursus en mallen laten maken voor de diverse doosjes en sticks en dan kunnen we hopelijk vanaf week 17 in productie.

Roland LEF12 printer DupliPrint

 

Maart 2017:

We hebben een Roland LEF 12 UV printer gekocht. Met deze printer kunnen we eindelijk WIT printen (mooi voor de zwarte doosjes) Ook de kleuren worden mooier. De inkt trekt n.l. niet meer in de doosjes, dus de kleuren blijven mooi helder! We hopen de printer over ca. 4 weken te hebben..

 

 

 

 

Februari 2017:

De prijzen van de geheugenchips voor de USB sticks zijn al maanden aan het stijgen a.g.v. een (kunstmatige?) schaarste.

 

Januari 2017:

PostNL heeft de tarieven met ruim 12% verhoogt, we moeten helaas de verzendkosten ook verhogen.