(USB) verpakkingen

Nieuws m.b.t. Rhodos en Lesbos doosjes:
We hebben nog een kleine voorraad Rhodos en Lesbos doosjes. Zodra deze voorraad op is halen we de doosjes voorlopig uit het assortiment. Dit omdat de productie- en verzendkosten van deze doosjes enorm zijn gestegen. Dit betekend dat we de prijzen voor deze doosjes bijna moeten verdubbelen.. Zodra alles weer een beetje normaal is gaan we deze doosjes weer inkopen. We zijn aan het kijken naar alternatieven.


Mooie verpakkingen voor USB-sticks:
Onze verpakkingen voor USB-sticks zijn perfect voor b.v. fotografen/videografen die de (huwelijks)reportage op USB-stick willen aanbieden aan hun klanten in een mooie (bedrukte) verpakking.
De diverse (bedrukte) verpakkingen zijn ook erg leuk voor juweliers/edelsmeden die een exclusieve verpakking zoeken voor b.v. ringen, oorknopjes, armbandjes, horloges, enzovoort. Of gewoon als een leuke kadoverpakking.

Wilt u een kleine oplage bedrukte doosjes, geen probleem, u kunt ze bestellen per set van 5 stuks (alle doosjes bedrukken we hetzelfde). Of zoekt u slechts 1 bedrukte USB-stick of verpakking? Dit kan ook, kijk bij 'USB verpakking gepersonaliseerd'.


Leuk bedankje voor je klant bij de bestelling?
Misschien leuk om je bestelling aan je klant te voorzien van een bedankje? We hebben diverse vormen en kleuren houten bedankkaartjes. Een eigen tekst of vorm is ook mogelijk. Klik op onderstaande foto's of tekst voor meer info.