Foto op hout

Houten (ansicht)kaart - een foto- of tekst-print op 3 mm berken triplex.

We drukken op natural hout, dit geeft een mooie warme kleur en een lichte zijdeglans. Wit drukken we dan niet, dus alles wat wit is in de foto wordt houtkleurig
Behalve een foto kan je natuurlijk ook een tekst, eigen ontwerp of iets anders laten printen. Neem voor vragen contact op per mail.

Printen op natural hout geeft een mooi warme kleur. De kleur is echter niet te vergelijken met een print op papier, het is niet zo perfect en het valt donkerder uit.
We drukken op 3 mm berken triplex, dit is mooi en stevig hout, licht van kleur. Wel heeft het hout soms noesten en kleine houtnerven, deze zullen zichtbaar zijn door de print. Dit is juist het aantrekkelijke van printen op hout, de opdruk is niet helemaal perfect, je ziet soms wat noesten en nerven, dit geeft je opdruk charme en warmte!

We hebben van  een aantal afbeeldingen van https://publicdomainpictures.net/ gedownload als voorbeeld,deze kunnen we gebruiken, evt. aangevuld met tekst.
Maar een eigen afbeelding/foto is natuurlijk ook prima. Graag de foto/afbeelding sturen via Wetransfer.Houten ansichtkaart 10,5 * 14,8 cm

(Foto)print op triplex / cirkel diameter 27 cm

Houten kaart eigen bedrukking 10,5 * 14,8 cm

Houten kaart eigen bedrukking 19 * 27 cm

Houten kaart eigen bedrukking 27 * 27 cm